Válasszon országot

Kapcsolat

Széll Ágnes Széll Ágnes
+36 30 863 6022
E-mail
Üzenetküldés:
Telefonszám:*

Árképzés, kalkuláció – BX MACC

Az üzleti siker egyik döntő, de fölöttébb problematikus eleme a helyes árkalkuláció. A termelő és gyártó vállalkozások életében számtalan olyan helyzet fordul elő, amikor a gyors és pontos árkalkuláció elengedhetetlen a versenyben maradáshoz, sőt üzleti előnyt jelenthet: új terméket dobnak a piacra, a szokásos árukat új elosztóhálózatba, illetve más piaci területre kívánják bevezetni, vagy amikor tenderfelhívásra ajánlatot tesznek egy új szerződés reményében.

A jól funkcionáló árkalkulációs rendszer kulcsa a költségszámítás. A BX MACC segítségével lehetővé válik a termékek előállítási költségének és árainak kalkulációs sémák alapján történő gyors és pontos meghatározása az SAP Business One-ban.

A BX MACC árkalkulációs modul iparág-specifikus megoldás, amellyel tökéletesen megszervezhető, megtervezhető és optimalizálható az árképzési stratégia, az árkalkulálási tényezők. Az árkalkuláláshoz szükséges erőforrások, folyamatok pontosabbak lesznek, az ajánlatadás valós információkra épülve gyorsabbá és megbízhatóbbá válik. Ily módon hosszú távon idő és pénz takarítható meg, sőt rövidebb idő alatt több árajánlat készíthető, gyorsabbak és hatékonyabbak lesznek a cég kereskedelmi folyamatai.

A BX MACC árkalkulációs modul az SAP Business One integrált vállalatirányítási rendszerhez teljes körűen illesztett, rugalmas, könnyen kezelhető megoldás, megfelel a modern technológiai követelményeknek, és hatékony lehetőséget nyújt a termékek, szolgáltatások piacképes árképzésének részletes és pontos megtervezéséhez. A rendszert nagy megbízhatóság jellemzi, ezért üzemeltetése és karbantartása is egyszerű és költségtakarékos.

Előnyei:

  • pontos, megbízható, aktuális információkra alapozó árajánlat készíthető
  • gyors, átlátható árképzés segítségével a versenyképesség növelése
  • biztos megtérülés, nincs több veszteséges árajánlat
  • tartható (árajánlat szerinti) határidők, elégedett ügyfelek
  • tervezhető munkafolyamatok, tervezhető beruházási és megvalósítási költségek
  • megalapozott gazdasági döntések
Nyomtatás