Válasszon országot

Kapcsolat

Széll Ágnes Széll Ágnes
+36 30 863 6022
E-mail
Üzenetküldés:
Telefonszám:*

BX PRO egyedi gyártók részére

Az egyedi termékeket gyártó vállalkozások irányítása nagyon bonyolult tevékenység. Az ügyfelek igényeinek, a mérnöki tervezésnek, a beszerzésnek, a projektvezetésnek és az erőforrás-tervezésnek komplex és kölcsönös összefüggései nagy kihívást jelentenek minden egyedi gyártással foglalkozó vállalkozás számára. Mindemellett nélkülözhetetlen a közvetlen és azonnali hozzáférés adatok nagy tömegéhez. Az üzleti folyamatok BX PRO-val való integrált vezérlése és koordinációja jelentősen javítja a működés nyereségességét, az erőforrások jobb kihasználását, ugyanakkor csökkenti a szállítási időt, a hibák előfordulását és a túlóraigényt. A legtöbb egyedi gyártással foglalkozó vállalkozás még ma sem használ integrált rendszert, hanem elkülönült táblázatokkal, tervező- és könyvelőprogramokkal, valamint papíralapon dolgozik. Egy általános célú vállalatirányítási rendszer még jelentős egyedi fejlesztéssel sem igazán megfelelő erre a célra. A vállalati szintű általános anyagszükséglet-tervezés sem alkalmas az egyedi folyamatok számára. Feltétlenül egy kompromisszummentes megoldást kell választani, olyan megoldást, amely teljesen megfelel az egyedi gyártó vállalatok elvárásainak. Ezt a világot hozza el a vállalatok számára a BX PRO.

A BX PRO támogatja az egyedi gyártási folyamatok, az anyagigények és az erőforrás-kapacitások tervezését, ütemezését, illetve követését. Ez biztosítja, hogy a gyártás határidőre és a költségkereten belül megvalósuljon. A BX PRO és az SAP Business One kombinációja átfogó megoldást nyújt, és a fentieken kívül tartalmaz CRM-, logisztikai, munkaköltség-elszámolási, könyvelési, időráfordítás-elszámolási, számlázásütemezési funkciókat is. Mindezeket a BX PRO egységes termékként, konzisztens felhasználói felülettel, az SAP Business One rendszerbe integráltan nyújtja, ami rövidebb átfutási időt, nagyobb nyereséget, jobb erőforrás-kihasználást és nem utolsósorban kevesebb stresszt jelent.

A BX PRO és az SAP Business One

A BX PRO és az SAP Business One teljes körű vállalati informatikai rendszert biztosítanak olyan vállalkozások számára, amelyek folyamataik egy vagy nagy részét projektekhez szervezetten végzik. A BX PRO-t specifikusan az ő igényeiknek megfelelően tervezték. Az eredmény egy rugalmas és szorosan integrált megoldás, amely tökéletesen alkalmazkodik a projektalapú vállalatok egyedi szükségleteihez. A BX PRO a különféle iparági vállalatok nagy részének tökéletesen megfelel, mivel még a „vegyes üzemben” (csak részben projektalapon) működő vállalatok számára is kiválóan alkalmazható. Valójában a vegyes üzemben dolgozó vállalatok nagyon elterjedtek, és számukra is tökéletesen megfelelő a BX PRO/SAP Business One. A kereskedelmi, szolgáltatási, gyártási és a projekttevékenységeket kombináló vállalatok (is) széles körű funkcionalitást biztosító, integrált és könnyen használható rendszert igényelnek.

Egyedi gyártási folyamatok tervezése és ütemezése

A grafikus projektlefutási (Gantt) diagram egyidejű betekintést enged az erőforrás- és anyagigényekbe. Az anyagrendelések az egyedi gyártási tevékenységekhez kötődnek, és közvetlenül láthatók a projektdiagramon.

Erőforrás-kapacitás tervezése

Az ajánlatadás és a projektkezelés hatékonyságát az értékesítési folyamatokban jelentősen növelni lehet. Pontosabb határidőket lehet megadni az ajánlatokban, mivel a projektdiagramon a gépek és a dolgozók terheltsége azonnal látható.

Munkaköltség elszámolása

A várható nyereség, a tervezett és tényleges költségek, valamint a befejezetlen gyártás adatai közvetlenül láthatók. A tevékenységek, anyagok és dolgozók részletes adatai egy gombnyomással megtekinthetők. A projekt állapota, előrehaladása és az éppen futó folyamatok mindig az aktuális adatoknak megfelelően láthatók.

Könyvelés és számlázás

A számlák kibocsátását előlegszámlákkal, illetve a projekt előrehaladása szerint lehet ütemezni. A számlákat mérföldkövekhez, tevékenységekhez vagy konkrét dátumokhoz lehet rendelni.

Időráfordítás elszámolása

A (jóváhagyott) időráfordítás-jelentésekhez kapcsolódó költség- és teljesítési információk rögtön megjelennek a projekt költségvetésében és a projektdiagramon is. Az időráfordítás-adatokat távoli internetes felületről, illetve mobileszközökkel is meg lehet adni.

Beszerzés, gyártás és készletvezetés

A kifinomult anyagigény-tervezési, gyártási és beszerzési funkciókkal, az anyagigényeket projekttevékenységekhez vagy mérföldkövekhez lehet rendelni, ami lehetővé teszi a megfelelően időzített anyagbeszerzést, illetve gyártást. A közvetlenül projekthez kötött, illetve a többraktáras beszerzés egyaránt támogatott.

Pénzügyi adminisztráció

Az integrált pénzügyi adminisztráció az alapadatokat a kapcsolódó reálfolyamatok tranzakcióiból kapja. A pénzügyi információk rugalmasan és mindenre kiterjedően lekérdezhetők.

Ügyfélkezelés (CRM)

Az értékesítési, a marketing- és a szolgáltatási részlegek számára sokoldalú CRM-funkcionalitás áll rendelkezésre az üzleti lehetőségek kezelésével és egységes központi adatbázissal. Az egységes vevői adatbázis teljesen integrált az ajánlatok, rendelések adataival, illetve a kapcsolódó törzsadatokkal.

Nyomtatás