Válasszon országot

Partnerség

Kapcsolat

Széll Ágnes Széll Ágnes
+36 30 863 6022
E-mail
Üzenetküldés:
Telefonszám:*

Üzleti lehetőség partnereink számára

 

A T-Systems piacvezető az ICT megoldások nyújtása terén Magyarországon. Termékeinket, szolgáltatásainkat és megoldásainkat elsősorban hosszú távlatokban gondolkodó vállalatok, közigazgatási szervek és üzleti vállalkozások használják. Szakmai kompetenciánk, korszerű eszközeink és közel 2000 kiváló képzettségű szakemberünk biztos és biztonságos ICT hátteret nyújt mintegy 5500 ügyfelünk számára. Társaságunk délkelet-európai tevékenységének bővítése érdekében stratégiai partnerséget hoztunk létre a SAP AG-vel.

A T-Systems Hungary a SAP AG stratégiai partnereként SAP Business One szolgáltatásokat kíván nyújtani a délkelet-európai régióban.Célunk, hogy kifejlesszük a SAP B1 - THESIS ERP - honosított verzióit az érintett országok számára, ezeket implementáljuk, valamint tanácsadást, támogatást és más idevágó szolgáltatásokat nyújtsunk a térségben.E szerződés révén szilárd helyi kiskereskedelmi hálózatot hozhatunk létre a hosszú távú stratégiai partnerségek megalapozása érdekében.

Olyan partnereket keresünk, akik segíthetnek bennünket a THESIS ERP régión belüli üzleti megvalósításában az értékesítés, a megvalósítás és a támogató szolgáltatások terén.

 

EGYÜTT LEHETSÉGES

A T-Systems Hungary az ICT szolgáltatások egyedülállóan széles választékát nyújtja a régióban. Teljeskörű SAP kompetenciát kínáló vállalatként a T-Systems Hungary a legmegfelelőbb partner mindazok számára, akik látják a THESIS ERP szolgáltatásban rejlő üzleti lehetőséget.

Nyomtatás